Eetdag '17

We nodigen iedereen van harte uit op onze jaarlijkse eetdagen. Deze vinden plaats op zaterdag 11 maart ('s avond) en zondag 12 maart ('s middags) in de Gildezaal in het centrum van Boortmeerbeek. Op het menu staat onder meer soep, steak, spaghetti (ook veggie!), vol-au-vent. Al onze leden krijgen bovendien een gratis dessert. Inschrijven kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het inschrijvingsstrookje (op de flyer) in te vullen en te bezorgen in de brievenbus van de scouts (Schoubroekstraat 21b, BMB) of bij Wannes Goovaerts (Maenrot 10, BMB) of telefonisch op 0499/ 73 71 02. Voor meer info: check onze flyer en het facebook-event. Graag tot dan!

Februari 2017

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er op dus hoog tijd om eens te kijken wat er in februari op de planning staat. Lees zeker goed de maandprogramma’s na zodat alles duidelijk is. Heteerste weekend (zondag 5 februari) zal het geen scouts zijn, de leiding trekt dan op skivakantie om te bekomen van de zware examenperiode.

De week nadien, op zondag 12 februari, gaan we allemaal samen schaatsen. Dit jaar gaan we de nieuwe schaatsbaan inMechelen onveilig maken, zoals steeds doen we dat door te carpoolen. We rekenen hierbij op bereidwillige ouders om iedereen te kunnen vervoeren. Maak hiervoor eventueel afspraken met andere ouders zodat u zeker bent dat u kind(eren) heen en terug geraken. De ouders (en eventuele andere kinderen) zijn dan ook meer dan welkom om met ons mee te schaatsen.

Concreet spreken we af om 13u45 aan de sporthal van Boortmeerbeek, daar dien je op voorhand je toegangsbonnetjes bij de groepsleiding te kopen. Schaatsen kost 5 euro per persoon (voor zowel de huur van de schaatsen als de toegang tot de schaatsbaan). Hiervoor krijg je van ons één jeton die je dan afgeeft aan de kassa van de schaatsbaan. Om 16u30 verlaten we het ijs zodat we rond 17u opnieuw aan de sporthal in Boortmeerbeek zijn. Belangrijk: vertrek alleen als je auto volledig vol zit, anders geraakt niet iedereen heen/terug. Tot slot: vergeet ook zeker je handschoenen niet!

Adres : Spuibeekstraat 1, 2800 Mechelen (achter het cinemacomplex Utopolis).

Op 19 februari 2017 organiseert de Jin haar jaarlijkse ontbijtpakketten. Van 6u30 tot 13u kan je genieten van een heerlijke mand met broodjes, vers fruit, yoghurt, drankjes en nog zo veel meer. Geniet van een heerlijk ontbijt en steun de Jin op hun buitenlands kamp! Een ontbijt voor volwassenen kost 10 euro, voor kinderen is het 8 euro. Wie het graag nog wat feestelijker wil kan ook een fles cava bestellen aan 12 euro. De ontbijtpakketten worden thuis geleverd of je kan ze komen afhalen aan de scouts. Inschrijven kan tot 12/02 door het inschrijvingsstrookje (op de flyer) samen met het geld af te geven aan de Jins, de Jinleiding of op het adres: Schoolstraat 2. Daarnaast kan je ook inschrijven door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het verschuldigde bedrag over te schrijven op BE41739013425710. Zie het bericht hieronder voor meer info.

Tot slot kondigen we nog aan dat onze jaarlijkse eetdagen zullen plaatsvinden op zaterdagavond 11 maart en zondagmiddag 12 maart in de Gildezaal in Boortmeerbeek. Schrijf dit alvast in uw agenda! Meer info volgt later.

Warme wintergroeten van de leiding en groepsleiding

Ontbijtpakketten

Beste ouders, leden, sympathisanten en andere site-bezoekers.

Naar goede, oude en lekkere gewoonte doen wij, de jins van scouts Boortmeerbeek, onze jaarlijkse ontbijtpakketten ter sponsoring van ons buitenlandse kamp in Kroatië en Slovenië. Dit kamp, waar nu al reikhalzend naar uit wordt gekeken, zal doorgaan van 3-16 juli. Deze mooie reis financiert zichzelf natuurlijk niet, daarom doen wij gedurende het hele jaar klusjes en enkele grote evenementen om geld in te zamelen. Ons eerste grote evenement, de tapas-avond, is reeds gepasseerd en was een groot succes.

Binnen een maand staat ons tweede grote evenement voor de deur, met name de ontbijtpakketten. De ontbijtpakketten zullen doorgaan op zondag 19 februari. In deze ontbijtpakketten vinden jullie verse pistolets, sandwiches en koffiekoekje(s) terug, aangevuld met zoet en hartig beleg, een stuk fruit en iets om het allemaal door te spoelen. Voor de mensen die hun zondagochtend onvergetelijk, of net wel, van start willen laten gaan is er de mogelijkheid om een fles cava bij het ontbijtpakket te bestellen.

Alle administratieve info en prijzen vinden jullie hieronder terug op onze flyer. Indien jullie vragen, bestellingen of eventuele klusjes hebben mogen jullie deze altijd sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Goede wensen en een fijn 2017

De jins & jinleiding.