Het kamp komt nu echt heel dicht bij!

We zijn nog steeds dolgelukkig dat het kamp kan doorgaan. Bij deze willen we jullie al de eerste belangrijke informatie geven over het kamp. De kampdata zijn aangepast omwille van praktische overwegingen.

Goed nieuws: We mogen op kamp!! Hoe dit kamp er precies zal uitzien, weten we nog niet. De groepsleiding gaat nu aan de slag met alle maatregelen. Jullie krijgen zo snel mogelijk meer concrete informatie.

We zijn ondertussen al vijf weken verder sinds de eerste coronamaatregelen zijn aangekondigd. Voorlopig gaan de scoutsactiviteiten niet door tot en met 18 mei.

Tot onze grote spijt moeten wij jullie meedelen dat alle scoutsactiviteiten tot en met 20 april niet kunnen doorgaan omwille van het corona-virus.

Beste ouders, sympathisanten en leden,

Ook dit jaar voorzien onze Jins weer heerlijke ontbijtmanden om hun buitenlands kamp te sponseren.

Naar jaarlijkse gewoonte trekken we ook dit jaar weer met zen allen naar de schaatsbaan!

We hebben opgemerkt dat er nog heel wat nieuwe leden niet officieel ingeschreven zijn. Daarom willen we er nog even op wijzen dat enkel betalen niet voldoende is en ook het online formulier ingevuld dient te worden.

Subscribe to Nieuws