Nieuws

Zoals elke tweejaar verkopen wij weer truien van onze scouts. Dit jaar hebben we gekozen voor een nieuw ontwerp: de kleur blijft navy blue, maar ons nieuwe scoutslogo zal in het groot op de achterkant staan.
Zaterdag 18 september is het eindelijk zover: we starten terug met de scouts!!

Beste leden en ouders

Zijn jullie klaar voor het leukste festival van het jaar ??? ’t Zal wel zijn!!

Dag iedereen

Beste ouders en leden,

Het is eindelijk zover, het moment waar iedereen zolang naar heeft uit gekeken! WIJ STARTEN TERUG MET DE SCOUTS VANAF 7/02!

Beste leden en ouders

Beste scoutsfanaten

Met trots presenteren wij jullie ons eigen biertje, het Fonske! Een bier gebrouwen door BeerSelect gelegen te Gent.

Beste scoutsfanaten

De Coronacijfers zien er de laatse dagen zeer slecht uit. Dit heeft natuurlijk ook gevolgen voor onze activiteiten binnen de scouts. Wij hopen jullie zo lang mogelijk te kunnen verwelkomen op de scouts.

Onze startdag van 12 september komt steeds dichterbij en wij zijn al volop bezig met de voorbereidingen om iedereen een gelaagde eerste dag te bezorgen. Graag geven wij jullie wat praktische info mee zodat alles vlot kan verlopen.

Subscribe to Nieuws