Nieuwe website!

Vandaag, woensdag 22 november 2017, stellen we met veel trots onze nieuwe website voor!

Hierbij een kort overzicht van wat hier allemaal opstaat. Op de homepagina vind je het nieuwsoverzicht met heel wat belangrijkste en nuttige items, verder ook een link naar onze facebookpagina, en de aankomende activiteiten. Onder 'Takken' vind je de contactgegevens van de leiding per tak en kan je de maandprogramma's lezen. Ben je nieuw en wil je lid worden? Dan kan je alle info over inschrijvingen en dergelijke ondr dit titeltje terugvinden. Verder kan je onder 'Informatie' heel wat nuttige info en uitleg terugvinden over administratie (papieren), uniform, vrijwilligers, het lidgeld, belangrijke data enzovoort. Bij het luik 'Verhuur' staat alle informatie over de verhuur van onze lokalen. Bij het fotoalbum kan je kijken naar de foto's die op onze facebookpagina staan. Tot slot kan je een contactformulier invullen als je vragen, problemen, ideeën,... hebt. Kies de gewenste categorie en dan komt het bericht zeker bij de juiste mensen terecht.

Achter de schermen zijn we al een tijdje aan het werken aan de inhoudelijke uitbreidingen ervan, en het resultaat is dus vanaf vandaag te zien. Nieuwe uitbreidingen zullen binnenkort zeker nog volgen.

Zie je ergens een foutje? Heb je nog tips, suggesties of ideeën om onze website nog beter te maken? Laat het ons dan zeker weten via het contactformulier of via mail naar groepsleiding@scoutsboortmeerbeek.be

Veel plezier bij het verkennen van onze nieuwe website!