Kampinformatie en inschrijving

We zijn nog steeds dolgelukkig dat het kamp kan doorgaan. Bij deze willen we jullie al de eerste belangrijke informatie geven over het kamp. De kampdata zijn aangepast omwille van praktische overwegingen. Op deze manier kan de leiding namelijk alles veilig opzetten en afbreken. IEDEREEN zal op zondag 19 juli met de bus vertrekken richting het kampterrein. De exacte uren zullen nog meegedeeld worden. Het kamp eindigt op zondag 26 juli. We vragen om dan jullie kinderen zelf te komen ophalen. Belangrijk hierbij is wel dat carpoolen tussen verschillende gezinnen niet is toegelaten. Moesten er toch problemen zijn hieromtrent, gelieve ons dit zo snel mogelijk te laten weten.

In de onderstaande link vinden jullie een tool naar de kampinschrijving. Inschrijven kan tot en met 20 juni.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwh1gWktmh0dpFxJ7itiLojbnWGPCT1yjkrqhtq9931wAJpw/viewform

De kampprijs bedraagt 130 voor alle leden. Gelieve deze over te schrijven op het volgende rekeningnummer:  BE64 7360 1096 9552 met vermelding naam + tak van het kind.

Meer informatie over de exacte maatregelen zijn hier terug te vinden. In het kampboekje vinden jullie ook meer uitleg over het kamp. 

Voor de jongere takken (kapoenen, kabouters en welpen) voorzien wij ook een online infomoment om het kamp nog concreter uit te leggen en jullie vragen te beantwoorden. Dit moment zal doorgaan op vrijdag 3 juli:

  • Kapoenen: 19u
  • Kabouters: 20u
  • Welpen:21u