Givers

We gaan een stapje verder. Givers bieden we alle kansen om te bewijzen wat ze in hun mars hebben. Er is ruimte om te experimenteren en mee te beslissen. Grootse projecten kleuren hun scoutsdag, maar gewoon gezellig samen zijn hoort er ook bij.

Heeeey Givers. We zijn het jaar goed gestart, maar we hebben nog veel toffe vergaderingen voor jullie in petto! Benieuwd? Lees dan zeker verder!

VERGEET ZEKER ELKE VERGADERING VOLLEDIG IN UNIFORM TE KOMEN EN LAAT DIE JOGGINGS MAAR THUIS.

Zondag 3 oktober 2021 van 14:00 – 17:00 vlottentocht

Waar zitten al die handige Harry’s want vandaag gaan we van land. Dus train die roeispieren nog maar wat extra in de fitness. Kleed je warm genoeg aan want het kan er wel eens nat aan toe gaan.

Zondag 10 oktober 2021 van 14:00 – 17:00 paintballen

Laat vandaag al jullie mooie kleren maar in de kast hangen want we gaan paintballennnn. Kom allemaal massaal zodat we er een zot spel van kunnen maken.

Zondag 17 oktober 2021 van 14:00 – 17:00 stratego

Kom zeker op tijd want voor deze gloednieuwe vergadering heb je de volledige uitleg zeker nodig!! Be there or be square!

Zondag 24 oktober 2021 van 14:00 – 17:00 Wafel verkoop

Wafels wafels, ik ben gek op wafels. Joepieeeee vandaag gaan we wafels verkopen met onze volledige givergroep!! Zeker komen is de boodschap, want hoe meer zielen hoe meer vreugd en er is een heel lekker vier uurtje! Wie het raad krijgt een extra xdxp tot zondag!! KOM OOK ZEKER ALLEMAAL MET DE FIETS!!!!!!!

Dit was het dan voor de maand oktober!  Volgende maand zal de leiding opnieuw klaarstaan voor jullie met super toffe activiteiten!

Groetjes

Nette, Emma, Pipi, Floepie, Toon, Simon