Kabouters

Leeftijd: 
8 tot 11 jaar

Meisjes tussen de 8 en 11 jaar kunnen meespelen bij de kabouters. Het is typisch voor kabouters dat ze zelf dingen leren doen. Ze krijgen ruimte en kansen om dingen uit te proberen en van elkaar te leren. De werking wordt ingekleed met verhalen en fantasie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het Kalisandra (het kabouterverhaal). Zo komt het dat vaste kleine groepen 'volkjes' genoemd worden. Hunkerbunker is het moment waarop kabouters gaan samenzitten om over vanalles te kletsen en mee te beslissen.

Maandprogramma:

Dag lieve kaboutertjes, oktober staat weer voor de deur. Deze maand vieren we halloween, dit betekent dat elke vergadering griezelig leuk gaat zijn, zeker komen dus!!!

Zondag 5 november 2023 van 14:00 - 17:00 Snoepkastelen

Wie van de kabouters kan het mooiste en grootste snoepkasteel bouwen? Neem je favoriete snoepjes mee naar de scouts om het samen te ontdekken!

Zondag 12 november 2023 van 14:00 - 17:00 Mooimakers

Vandaag gaan we de straten op in het dorp. We gaan Boortmeerbeek een stukje mooier maken en er samen voor zorgen dat alles weer spik en span is! Ouders zijn ook meer dan welkom om een handje te helpen! 

Meer info vind je op onze Facebookpagina.

Zaterdag 17 november 2023 - zondag 19 november 2023 Weekend

JOEPIEE de kabouters gaan eindelijk op weekend!! Zijn jullie benieuwd wat de leiding voor jullie in petto heeft? Kom dan zeker mee want het wordt een onvergetelijke avontuur!

Er volgt nog een mail met extra info.

Zondag 26 november 2023 van 14:00 - 17:00 1 tegen allen 

Deze klassieker kan natuurlijk niet ontbreken. Tijdens deze vergadering zullen we te weten komen of de kabouters goed kunnen samenwerken. 

Een stevige scoutslinker,

Rama, Oezo, Zazou, Peroni(vanuit het Hoge Noorden),

De leiding:

kabouterleiding@scoutsboortmeerbeek.be

  • Roos Van Herck

  • Tuur Hannon
  • 0470 23 69 59

          • Nils