Jonggidsen

Jonggidsen (meisjes 11 - 14 jaar) trekken er graag op uit in de natuur of verkennen hun buurt. Op tentenkamp koken ze hun eigen potje. In vaste leefgroepjes of patrouilles werken ze samen en nemen ze initiatieven: van kattekwaad tot leuker. Jonggidsen krijgen een waaier van mogelijkheden om mee te beslissen, zelf de handen uit de mouwen te steken en allerlei vaardigheden onder de knie te krijgen. Stilaan leren ze dat scouting niet stopt als de vergadering is afgelopen.

Dit was dan ons scoutsjaar samen. Wij vonden het alvast super leuk en hopen jullie allemaal te zien op het kamp.

Zonnige groetjes en een stevige linker

Sofie, Janne, Simon en Dries

jonggidsenleiding@scoutsboortmeerbeek.be