Jonggidsen

Jonggidsen (meisjes 11 - 14 jaar) trekken er graag op uit in de natuur of verkennen hun buurt. Op tentenkamp koken ze hun eigen potje. In vaste leefgroepjes of patrouilles werken ze samen en nemen ze initiatieven: van kattekwaad tot leuker. Jonggidsen krijgen een waaier van mogelijkheden om mee te beslissen, zelf de handen uit de mouwen te steken en allerlei vaardigheden onder de knie te krijgen. Stilaan leren ze dat scouting niet stopt als de vergadering is afgelopen.

Heeey heeeyyy jogi’s ! We zijn het jaar goed gestart, maar hebben nog veel toffe vergaderingen voor jullie in petto! Benieuwd? Lees dan zeker verder!

Zondag 3 oktober 2021 van 14:00 – 17:00 Stratego

Wie o wie heeft het beste kamp gebouwd en zal als eerste de vlag van het andere team veroveren.

Zondag 10 oktober 2021 van 14:00 – 17:00 Verrassing

.--- .- .--- .- / .--- ..- .-.. .-.. .. . / --. . .-.. --- ...- . -. / .... . - / -. --- --- .. - -.-.-- / ... .--- --- .-. ...- . .-. --. .- -.. . .-. .. -. --. -.-.-- / -. . . -- / .- .-.. ...- .- ... - / .--- ..- .-.. .-.. .. . / -... . ... - . / - . -.-. .... -. .. . -.- . -. / .-- .- -. - / .-- . / --. .- .- -. / .-.. . .-. . -. / ... .--- --- .-. .-. . -. / . -. / -.. .- .- .-. -. .- / -.. . / -.-. --- --- .-.. ... - . / -.-. --- -. ... - .-. ..- -.-. - .. . / -- .- -.- . -. / ...- .- -. / .... . . .-.. / -... . .-.. --. .. ..-.. -.-.--

Zondag 17 oktober 2021 van 14:00 – 17:00 Weekend

Yyyyeeeeessssssss!!! Eindelijk is het zover we gaan op weekend! Zijn jullie klaar voor een weekend vol griezelen? Wij hebben er alvast super veel zin in.  Weekendbrief wordt via mail gestuurd.

Zondag 24 oktober 2021 van 14:00 – 17:00 Wafelverkoop

Vandaag gaan we wafels verkopen. Iedereen zeker en vast komen en wie weet krijg je er ook wel eentje.

Dit was het dan voor de maand oktober!  Volgende maand staan we weer klaar met nieuwe spetterende activiteiten!

Dikke kussen van jullie liefste jogileiding

Karla, Gabby, Swiebie, Conni, Jhonny en Robin

De leiding