Jonggidsen

Leeftijd: 
11 tot 14 jaar

Jonggidsen (meisjes 11 - 14 jaar) trekken er graag op uit in de natuur of verkennen hun buurt. Op tentenkamp koken ze hun eigen potje. In vaste leefgroepjes of patrouilles werken ze samen en nemen ze initiatieven: van kattekwaad tot leuker. Jonggidsen krijgen een waaier van mogelijkheden om mee te beslissen, zelf de handen uit de mouwen te steken en allerlei vaardigheden onder de knie te krijgen. Stilaan leren ze dat scouting niet stopt als de vergadering is afgelopen.

Maandprogramma:

JOW JOW jogiiiiiii’s 

November staat voor de deur, weer tijd voor tal van oh zo leuke vergaderingen dus!

Zondag 5 november 2023 van 14:00-17:00: Één tegen allen

We hebben al gezien dat jullie goed tegen elkaar kunnen strijden, maar vandaag is het tijd om samen te werken om alle opdrachten te voltooien. Teamwork makes the dream work!

Zondag 12  november 2023 van 14:00-17:00:  Mooimakers

Vandaag gaan we de straten op in het dorp. We gaan Boortmeerbeek een stukje mooier maken en er samen voor zorgen dat alles weer spik en span is! Ouders zijn ook meer dan welkom om een handje te helpen! 

Meer info vind je op onze Facebookpagina.

Zondag 19 november 2023 van 14:00-17:00: Paralympische spelen

Sporten met een handicap, hoe moeilijk is dat eigenlijk? Deze zondag organiseren we een heuse paralympics om het antwoord op deze vraag te achterhalen!

Zondag 26 november 2023 van 14:00-17:00: Techniekvergadering

Op deze vergadering leren jullie tal van skills die noodzakelijk zijn voor op scoutskamp. Allen zeker komen dus! 

De maand november zit er helaas al op… In december staan we opnieuw voor jullie klaar met super leuke vergaderingen. Vergeet je zeker niet warm aan te kleden en een regenjas mee te nemen!

Stevige scoutslinker

Nette, Lies, Britt, Duffy, Bumi en Thimon

De leiding

jonggidsenleiding@scoutsboortmeerbeek.be

       • Lies

       • Nette
       • Lies