Elke jongen tussen de 8 en 11 jaar, kan meespelen bij de welpen. Het is typisch voor welpen dat ze zelf dingen leren doen. Ze krijgen ruimte en kansen om dingen uit te proberen en van elkaar te leren. De werking wordt ingekleed met verhalen en fantasie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het Jungleboek (vandaar de welpen). Zo komt het dat vaste kleine groepen 'nesten' genoemd worden. Raadsrots is het moment waarop welpen gaan samenzitten om over vanalles te kletsen en mee te beslissen.

Heeeey welpen! We zijn het jaar goed gestart, maar hebben nog veel toffe vergaderingen voor jullie in petto! Benieuwd? Lees dan zeker verder!

Zondag 3 oktober 2021 van 14:00 – 17:00 één tegen allen

Vandaag spelen we één tegen allen. Jullie gaan verschillende opdrachten moeten doen op een bepaalde tijd, als dit lukt mogen jullie de leiding uitdagen met een suuuuuper moeilijke opdracht.

Zondag 10 oktober 2021 van 14:00 – 17:00 vergadering op wieltjes

Wees creatief en neem allemaal iets mee op wieltjes: rolschaatsen, step, fiets…We zullen er een fantastisch leuke vergadering van maken!

Zondag 17 oktober 2021 van 14:00 – 17:00 schattentocht

De leiding heeft te horen gekregen dat er een schat verstopt ligt in Boortmeerbeek. Spijtig genoeg kan de leiding dit niet alleen dus hebben we jullie hulp nodig. Breng allemaal jullie beste speur skills mee en wie weet zit er wel iets lekkers in de schat.

Zondag 24 oktober 2021 van 14:00 – 17:00 Wafelverkoop

Joepieee!!! Dit jaar mogen we opnieuw wafels gaan verkopen. Doe zeker warme kleren aan en goede schoenen.

Dit was het dan voor de maand oktober!  Volgende maand zal de leiding opnieuw klaarstaan voor jullie met super toffe activiteiten!

Stevige scoutslinker

Tha, Rama, Abba, Akela, Dida, Baco & Snorrie