Kapoenen

Het leven van een kapoen (6-8 jaar) is als één groot spel. Spelenderwijs en ongedwongen ontdekken we samen met hen de wereld. De kapoenenleiding gaat hierbij uit van het kind zelf, van wat hen boeit en aanspreekt. Een kapoenenvergadering verloopt speels met veel aandacht voor fantasie en ontwikkeling van creativiteit en expressie. Kapoenen doen een hele waaier ervaringen op (verkleden, schilderen, in het bos spelen, op kamp gaan,…).

Maandprogramma

Jammer genoeg is dit alweer de laatste maand van ons scoutsjaar! Maar niet getreurd, binnen een tweetal maand kunnen we al op kamp vertrekken – info over hoe je je hiervoor kan inschrijven, volgt nog!

We hebben nog een maand vol toffe activiteiten voorzien, komen is de boodschap! P.S. Lees zeker nog eens goed wanneer je verwacht wordt en waar! Info op de site, Facebook en via mail!

Zondag  2 mei 2021 van 13:00 – 15:00 Gezelschapsspelen

Deze maand starten we rustig. We gaan ons lekker buiten zetten in het zonnetje en genieten ! terwijl spelen we wat leuke spelletjes.

Zondag 9 mei 2021 van 13:00 – 15:00 Estafette

Na een rustige week ervoor te hebben gehad gaan we nog eens iets actief doen! wie is de beste in lopen, springen, gewicht heffen,… dat zullen we te weten komen in deze leuke vergadering.

Zondag 16 mei 2021 van 13:00 – 15:00 Vetzakkenvergadering

We zijn stilaan naar het einde aan het gaan. maar we gaan zolang mogelijk profiteren van onze tijd tezamen, zeker met dit mooi weer! Heb je dus zin om je nog eens voor een laatste keer goed uit te leven en je zo goed mogelijk vuil te maken? Dan is deze vergadering zeker iets voor jou!

Zondag 23 mei 2021 van 13:00 – 15:00 Schattentocht

Wie zoekt die vindt ! deze vergadering gaan we opzoek naar de verloren schat van bakkenbaard en zijn bemanning. Zoek je samen met ons mee?

Zaterdag 29 mei 2021 van 19:00 – 21:00 Laatste vergadering van het jaar !

Het is niet waar zeker! Weer al de laatste vergadering van dit scoutsjaar. Wat we gaan doen blijft nog even een verrassing, dus kom zeker langs!

Dit was het dan lieve kapoentjes! Hopelijk zien we jullie allemaal snel weer op kamp!

Groetjes jullie toffe kapoenenleiding x

Leiding:

kapoenenleiding@scoutsboortmeerbeek.be