Kapoenen

Leeftijd: 
6 tot 8 jaar

Het leven van een kapoen (6-8 jaar) is als één groot spel. Spelenderwijs en ongedwongen ontdekken we samen met hen de wereld. De kapoenenleiding gaat hierbij uit van het kind zelf, van wat hen boeit en aanspreekt. Een kapoenenvergadering verloopt speels met veel aandacht voor fantasie en ontwikkeling van creativiteit en expressie. Kapoenen doen een hele waaier ervaringen op (verkleden, schilderen, in het bos spelen, op kamp gaan,…).

Maandprogramma

We zijn het jaar goed gestart, maar hebben nog veel toffe vergaderingen voor jullie in petto! Benieuwd? Lees dan zeker verder!

Zondag 5 november 2023 Dieren Vergadering

Het is zover: onze Dierenvergadering op de scouts! Trek je mooiste dierenkostuum aan en kom mee feesten. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de magie van de dierenwereld. Het belooft een dag vol avontuur en plezier te worden.

Zondag 12  november 2023 van 14:00-17:00 Mooimakers

Vandaag gaan we de straten op in het dorp. We gaan Boortmeerbeek een stukje mooier maken en er samen voor zorgen dat alles weer spik en span is! Ouders zijn ook meer dan welkom om een handje te helpen! 

Meer info vind je op onze Facebookpagina.
 

Zondag 18-19 november 2023 van 14:00-17:00 WEEEEEEKEND

Joehoeeee, ons weekend komt eraan. Houd jullie mail in het oog voor bijkomende informatie!!

Zondag 26 november 2023 van 14:00-17:00 Snoepkastelen

De tofste vergadering van het jaar:  SNOEPKASTELEN!!! We vragen aan elke kapoen om een klein beetje van zijn/haar lievelings snoep mee te nemen. Dat wordt smullen!!

De maand november zit er helaas al op… In december staan we opnieuw voor jullie klaar met super leuke vergaderingen. Vergeet je zeker niet warm aan te kleden en een regenjas mee te nemen!

Stevige scoutslinker

Tabaki, Balou, Bugles, Meeco, Millie, Coco & Gigi

PS: Moesten jullie kinderen nog niet ingeschreven zijn, schrijf ze in! Zo ontvangen jullie ook de mails. 

https://scoutsboortmeerbeek.be/inschrijven 

Leiding:

kapoenenleiding@scoutsboortmeerbeek.be

  • Casper de Wit